Kårvågveien 94, 6530 Averøy

715 11 302 post@pcmakeren.no

Hva kan vi hjelpe med?

-Har du en PC, MAC, mobil, nettbrett som ikke virker som den skal?
-Er du en av de som har fått virus og ikke klarer bli kvitt det?
-Kanskje du har vært uheldig og glemt å ta back-up av bilder og dokumenter? Eller du har slettet dem fra papirkurven?
-Vil ikke enheten din slå seg på lenger?
-Knust skjermen på mobilen eller nettbrettet? Kanskje batteriet ikke virker optimalt også?
-Har du et hjemmenettverk som ikke er like bra i hele huset?

Når du kommer til oss i PCmakern gir vi deg et gratis prisoverslag på ditt problem og kunne gi deg en vurdering av hva som vil lønne seg for deg. Vi vil alltid være ute etter å finne den beste løsningen for deg og din PC/MAC. Hvis vi mener at det ikke er håp for din PC/MAC, vil vi gjerne hjelpe deg med å finne en ny som passer ditt behov.

Vi har også utstyr for å hjelpe deg med å forsterke internettet i ditt hjem. I dag trenger vi alle et internett som gir like godt signal om du sitter i kjellerstua eller befinner deg på kjøkkenet, akkurat som at du har et godt nett på kontor og stue. Noen ganger er alt du trenger en router til, men da må den settes opp riktig, noe vi PCmakerne kan.

Alle har vi bilder og filer på PC/MAC og mobiler. Det er ikke alltid at vi husker å ta back-up av disse og noen ganger sletter vi dem og tenker at disse vil jeg ikke se igjen. For senere å angre på at vi slettet dem. Det kan også være at du har hatt et uhell og mistet PCen/MACen i gulvet og dermed ikke får starte maskinen din igjen. Alt du vil er å få tak i bildene og filene dine. Det er fremdeles håp. Vi i PCmakern får som oftest til å hente tilbake disse filene/bildene.

Vi vil gjerne høre fra deg og hva du har problemer med. Så vil vi gi deg et prisoverslag og vårt råd til hva som lønner seg.